De lesmap daagt uit om met de leerlingen in gesprek te gaan en creatief aan de slag te gaan. Op die manier merken ze dat er verschillende gevoelens kunnen zijn en dat deze er allemaal mogen zijn. Door in dialoog te treden, kan je hen ook handvaten aanreiken om op een gepaste manier met deze gevoelens om te gaan.

De lesmap bestaat uit het prentenboek, 11 prenten in A3-formaat en een bijhorende handleiding. De handleiding is geschreven volgens de leerdoelstellingen van het OVSG, GO! en Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

De lesmap is modulair samen te stellen, afhankelijk van je wensen. Onderstaande prijzen zijn steeds exclusief verzending (via bpost). Bij module 1 en 2 wordt de integrale lesmap verzameld in een stevige plastic tas.

MODULE 1prentenboek, handleiding, prenten27 EUR
MODULE 2handleiding, prenten19 EUR
MODULE 3handleiding10 EUR
MODULE 4prenten12 EUR

We kiezen ervoor om de verkoopprijs van de lesmap voldoende laag te houden om het toegankelijk te maken voor iedereen. De kleine opbrengst die gemaakt wordt per lesmap, gaat integraal naar de Zelfmoordlijn en Werkgroep Verder.

Heb je interesse om met de lesmap aan de slag te gaan? Stuur dan een mailtje naar info.ikhoopjegelukjes@gmail.com met duidelijke vermelding van de gekozen module.


Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.